• 49
    aynı maçta ferdi'nin ceza sahası içinde nizami bir topa müdahale girişimi sonrası faul bekleyip yere düşmesine penaltı verirler diye bekledim. pozisyonun tekrarı gösterilince utanır da vermez herhalde dedim ama yine de konu fenerbahçe olunca bakalım ne olacak diye bekledim; nitekim vermedi hakem.

    fenerbahçe kriterine göre buna vermediyse artık vermez penaltı diye rahatladım. kasımpaşa'dan da beklenmedik performans (1-2 oyuncusu hariç) gelince gol yerler ama atamazlar diye beklerken fall adındaki topçuları fenerbahçeli oyuncuyu ceza sahasına yakın bir yerde yere indirince vay aq diyerek penaltı verecek şimdi dedim. kusursuz bir fauldü ama görüntüyü tekrar verince dışarıda olması olayı kurtarmıştı.

    gelelim son andaki işe. ulan penaltı verecektin madem ferdi'nin pozisyonuna ya da diğerine verseydin bari. en azından bu faule penaltı mı verilir veya içeride değildi diye meşru bir tartışma dönerdi. sen ne biçim hakemsin birader? şurada ne gördün, hangi uzvu gördün de penaltı verdin. aynı sahnede fenerbahçeli oyuncu faul yapıyor ve biri de ofsaytta.

    yazıklar olsun size de sizin gibi hakeme de federasyonuna da basınına da... yuh nefsine uyanlara yuhhh...
App Store'dan indirin Google Play'den alın