• 41
    her hafta hayatimda boyle penalti gormedim diyorum, daha beteri karsimiza cikiyor. normalde 10 yil konusulur bu penalti, ama muhtemelen 1-2 haftaya unutucaz cunku daha da korkuncu olacak.

    her iki taraf da birbirine ayni sekilde salliyor, ama ortada bir de salt gercekler yok mu? abi galatasaray’a soyle bir penalti verildi mi? yani neyle neyi kiyasliyoruz biz? bu sene en ucuz penaltimiz kayseri maci, bana kalirsa kolay calinmis bir penalti, ama bu pozisyona kimse yuzde yuz penalti degil diyemez.

    abi 24 subat fener kasimpasa macindaki penalti pozisyonuna -oncesindeki faulu vs geciyorum- dunya uzerinde bir insan evladi penalti demez. gercekten insanlar delirmis olmali artik baska turlu aciklayamiyorum bunu.

    onder ozen cikmis - adam seneye kulupte calisacak- ben taraftar olsam icime sinmez kanit yok diyor, serdar ali penalti degil hakem hediye etti diyor, aci yok, goruntu yok, eline degdigine dair hic bir kanit yok, var cagiriyor, hakem mecbur veriyor.

    baba turkce konusuyoruz di mi herkes anliyor soyleneni? bu pozisyona ne gerekceyle penalti verdiniz?

    yani cidden galatasaray’i fener’i ligini kupasini gectim, genel olarak ulkedeki futboldan sogudum, bu nedir abicim artik?

    gercekten sike var falan demiyorum, sike olsa 90+’ya niye biraksin adamlar. bu hakemler neden boyle biri ciksin anlatsin. bu sirf baskiyla falan aciklanabilir bir sey degil. su penaltiyi verebilmek icin seni o dakika birinin arayip ailenin hayatiyla falan tehdit etmesi gerek, anca oyle calarsin. bu nasil bir manyaklik ki adam gidip ulkede kimsenin penalti gormedigi pozisyona penalti caliyor.

    super lig son yillarda beni ilahi adalete inandirdi, 33 yasimda artik buna inaniyorum ben. gecen sene oldugu gibi bu sene de futbolla, oyuncu kalitesiyle, hocasiyla taktigiyle degil boyle sacmaliklarla yarista kalan takim sampiyon olamayacak. buna inancim tam. bence konu bizden de bagimsiz. bu isler boyle devam ettigi surece bu adamlar sampiyon olamayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın