• 284
    galatasaraylı kardeşlerimin duyguları ile oynandığı maç. fenerbahçe'nin üç haftalık bay serisinin 2. maçı ama bugün sanki kasımpaşa'dan çok hakemler başroldeydi. o sebeple kasımpaşalı futbolculara, teknik adamlarına bu maç özelinde bir lafım yok. başkanları turgay ciner hakkında ise fikrim değişmedi. hala aynı. biz böyle kazansak kasımpaşa yönetimi ne açıklamalar yapardı bir düşünün.

    ben maçı izlemedim ama kasımpaşa 1-0 öne geçtiğinde dahi maçın 2-1 biteceğine emindim. bugün de tiyatroyu comeback yapıp moralimizi bozacak şekilde ayarlamışlar. iş son dakikaya mı kaldı derseniz. daha 2 dakika oynatılan +6 vardı. bu maçın hakemi cihan aydın uzun süre dinlendirilmesi gerek. ama hangi federasyon yapacak onu?

    bu hafta fenerbahçe'nin bay haftalarından biri daha geçildi. sırada hatay maçı var o da geçti mi bir süre gerçek rakiplerle karşılaşacaklar. ta ki karagümrük, sivas ikilisine gelene kadar.

    merak etmeyin. biz şampiyon olacağız. muhtemelen iş yine son 2 haftaya almaz. belki ite kaka bunlar sahamıza gelene kadar yarışın içinde tutarlar. biz de yine bunlara geçen seneki tarifeyi uygularız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın