• 4
    pardon da bizim kulübün kuruluş yılı 2015 falan mı? biz yeni kurulduk da mı sadece tek bir yönetici olmadığında veya olmayacağında dünyanın sonu gibi davranıyoruz? gören de 3. lig kırmızı gruba düşürülüp, bütün oyuncularının dağıldığı galatasaray'da taşın altına elini sokmuş zanneder.

    1. dursun özbek döneminden daha kötüsü olamaz derken gelen burak elmas'tan sonra kötüsü olamaz diye düşündük. erden timur'un ilk senesinde transferdeki vizyonu sayesinde takım olması gereken yere döndü. bu sene ise şampiyonlar ligi'ne hazırlanmamız gerekirken ölücülük yapıldı. okan hoca sayesinde şubat'ı gördük ama onda da köy takımına yenildik beksiz. burada sorumlu kim? ben miyim? okan hoca mı? yoksa dursun özbek yönetimi ve o toz konduramadığınız erden timur mu?

    şimdi buraya gelip "sizin gibilerine xxx lazım" gibilerinden saçma sapan, kulübün kanını emen başarısız yöneticilerden örnek verip hikaye anlatmayın. biz başarıyı rastlantı bir şekilde yakalamış bir kulüp değiliz. kazanmak bizim dna'mızda var. erden timur olmadığında ölüp biteceğiz diye bir şey yok ama ben bu seneki hatalarından ders çıkarmış bir erden timur'un yaz ayı transfer döneminde neler yapabileceğini görmek isterim.

    bırakırsa da en azından fenerbahçe kör göze parmak şekilde kollanır ve bizim takım sahada dayak yerken, kişisel çıkarları yüzünden pasifize edilmeyi kabul etmeyecek, cesur bir yönetici gelir diye umarım. gelmezse de zaten şu an hali hazırda görüyoruz örneğini. pek de bir şey kaybetmemiş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın