• 13
    burada bile kimsenin topun yönünün değiştiğinden bile emin olamadığı bir pozisyonda var kesin kanıt olmadan hakemi çağırıp üzerine uydurulan bir elle oynama yüzünden çalınan penaltıdır.

    hiç bir kanıt sunamıyorsun, bizim maçın sonunda auta giden topta adam elle mudehale ettiğinde topun yönü bariz degismiskeno zaman neden devreye girmediniz?

    kusura bakmayın ahali ağzımı bozuyorum artık ben dayanamıyorum çünkü. şimdiden affola.

    artık anasını s.ktiler kanunun, kuralın sırf feneri yarışta tutmak için. bu nasıl bir penaltı yüzdesidir. hangi ligde hangi sezonda böyle bir penaltı yüzdesi var? istatistik biliminin de itinayla ırzına geçtiler. yazıklar olsun artık bu kadarı da ayıptır. hala utanmadan konuşuyorlar bir de.

    bu saatten sonra da kimse kusura bakmasın ben bu saatten sonra kimseyi eleştirmiyorum artık galatasaray'da. olay benim adıma izzet-i nefis meselesi oldu. bu kadar kanunsuzluğun içerisinde ıcardi'ye ceza kesildi bu sözlükte? hani nerede o ceza kesenler? neden kimsenin sesi çıkmıyor? fikri hür olanlar neredeler? ben bu kadar kanunsuzluğun içerisinde eleştiremem kendi takımımı? önce bunlardan hesap sorulmalı sonra ben çuvaldızı kendimize batırırım.

    artık benden paso.
App Store'dan indirin Google Play'den alın