• 12
    olsa olsa en fazla yüzde 20-30'luk etkisi olan bir baldır.
    futbolda hücum kadar savunma da önemlidir. adamların oynadığı maçlara bakarsak, en azından elenmeyecek kadar iyi ve organize bir takım savunmasına sahip olduğunu görmezden gelmemek lazımdır.

    sadece 2 galibiyet almış. ee, ne olmuş? hiç de yenilmedi bu arada, bunu neden es geçiyoruz? rakiplerine, kendi attığından daha fazla gol atma imkanı vermeyen başarılı savunmanın hakkıdır yükselmek. elinde sergio agüero, diego forlan, simao gibi 5 dakika adam gibi oynadıklarında skoru değiştirebilen adamlar da varsa, bu iş zor değil yonca.

    la liga ve şampiyonlar ligi'nde kötü giden sezonu telafi etme yönünde iyi bir fırsat olarak karşılarına çıktı uefa ligi. sonradan sonraya daha sıkı sarıldılar, daha çok ciddiye aldılar. uefa ligi takımlarının seviyesi de şampiyonlar ligi seviyesinin altında, la liga'nın da başaltı takımlarıyla eşdeğer olunca final bileti geldi.

    finale de iyi konsantre olmuşlar. hayati hiçbir hata yapılmadı. küçük eldiven de jea bile taffarel gibiydi. deli gibi atak yaparak risk de almadılar. hata anını beklediler. çünkü kalibresi düşük fulham takımı maç uzadıkça hata riskini arttıracaktı. takımın kıtasal kalibrede bir golcüsünün olmayışı ve savunmasının ağır oluşu eninde sonunda fulham'ın ipini çekecekti. motivasyon ve hırsla sadece kaçınılmaz olanı geciktirdiler. bir tek pozisyonla agüero-forlan ikilisi maçı bitirdi. ilk golde de reyes'in sağdan yaldır yaldır gidişi de unutulmamalı.
    organize takım savunması yaparsanız, 2-3 yüksek kalibre silahın ekstra üretkenliğiyle her kupada yükselirsiniz. sizden daha iyi savunma yapan veya daha çok ekstra pozisyon yaratabilen bir takıma denk gelmezseniz de şampiyon olursunuz.
    son derece basit ve açıktı atletico'nun kupa şampiyonluğu. futbol aslında bu kadar basit bir oyun işte.

    "iyi hücum maç kazandırır, iyi savunma kupa aldırır." vecizesini günde 100 defa defterine yazmalı bazı arkadaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın