resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3769
    canavar adam yiyen orta saha gelecek diye 3 ay insanları oyaladı. fred'den bilmem kimden daha iyisi gelecekti. gele gele ndombele son gün geldi. adamın hali ortada.

    mitço yetersiz dendi. yerine daha iyileri gelecek dendi. yine kimse gelemedi :)

    rashica'yı beğenmedi. geçen senenin en iyi 3 oyuncusundan biriydi. kadro istikrarını korumak yerine biz avrupa'da kupa alacağız dedin, ziyech, tete ve zaha'yı getirdin. üçünü de toplasan bir kerem yunus ya da barış etmiyor.

    hiç ihtiyacın yokken zaha'ya yaklaşık 6-7m euro yıllık ücret, tete gibi brezilyalı yetenek fakiri fiziksiz adama 3,5- 4m euro ziyech ve ndombeleye de yaklaşık o paraları verdin (bonuslar ve imza paralayıla) ayda 20 milyon tl verdiğin yunus'u elinde tutamadın.

    sağ bek sol bekin kralı gelecek dedin (bunu diyen kendisi değil merak etmeyin haber saldığı muhabirler) berkan sol bek için geri çağrıldı. debois'i yolladın geri bile alamadın. avrupa kupasına hocanı sağ ve sol beksiz yolladın.

    o kadar sırf isim olsun diye boş adam aldın ki daha dün sparta prag maçı öncesi avel muhabirler kerem'e kupayı hangi elinle tutacaksın diye soru falan sormaya çalıştı.

    umarım futbolda ismin oynamadığını öğrenmiştir. sana ziyech 1 tane manu maçı aldı herif 3-4 aydır ortalıkta yok.

    galatasaray 96-00 arası başarılı olduysa sebebi kadro istikarıydı. her sene 5'er tane yıldız alarak o günlere gelmedi.

    yazın en çok beni endişelndiriyordu bir takımda bu kadar yıldızın ve yüksek maaşlı adamın olması. insanların ağızlarının suyu o kadar akıyordu ki herkes havaya girdi. falcao için zaha için ölüp bitenler şimdi sövme sırasına girdi. yazın çok yazdım aylarca yazmadım. sebebi bu işte. şekilcilik türk insanının şekilciliğinden nefret ediyorum.

    sparta prag ve kopenhagdan 1 tane isim sayamazdı kimse ama adamlar fizikleriyle oyunlarıyla bizi ezdi geçti. biz hala arabasitanın arka bahçesi olup zaha'lara para saçmaya devam ediyoruz. zaha iyi olsaydı zaten epl'de kalırdı harita da bile yerini bulamayacağı türkiye'ye gelmezdi.

    eleştirim bu yıl için umarım büyük bir ders çıkarır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın