resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 1195
    hatanın hangi noktada yapıldığının anlanamadığı oyuncudur.

    muslera
    boey
    angelino
    nelson
    sanchez
    torreira
    oliviera
    mertens
    icardi

    ndombele
    tete
    ziyech
    zaha
    bakambu

    dubois
    midsjtö
    zaniolo

    14 yabancı tutabildiğimiz bir dönemde, bana bu kanat bolluğunu biri açıklasın. bakın ndombele ve angelino transferlerini beğenmemekle beraber takımın boş olduğun bölgelerine oyuncu almışsın. hadi rashica gittiği için tete, ziyech, zaha üçlüsünden biri de mantıklı diyelim.

    bu sırada galatasaray'ın kanat rotasyonu: kerem, barış alper, yunus, zaniolo'dan oluşuyordu. biz nasıl bir yokluğa girdik ki, tete, ziyech, zaha gibi bir üçlüyü alıp, üstüne yabancı sınırımızı doldurduk? hele hele bir de bakambu aldık ki, para kazanmamıza rağmen yanlış oyuncu profiliydi. icardi'nin yanına okan hocanın da sevdiği bir pivot santrafor lazım. ama sözde değil, özde.*

    bir de bakambu için kanatta da kullanabiliriz gibi argümanlar hatırlıyorum o dönemden. tam akıl tutulması.

    ortada bir suç yok tabii ki, ama bence bu durumu isteyen isim temelde okan hoca. bu kadar kanadı niye alıyoruz onu da anlamıyorum ama, bundan bir önceki sezon da yine benzer işler yapıp, sonrasında mertensin bir anda kendini 10 numaraya çevirmesiyle işin içinden çıkmıştık.

    inşallah uzun yıllar bizimle kalsın okan hoca, ancak bundan sonrası için bu hatadan dönmesi çok önemli. allah razı olsun, yine de kendisi çıkarıyor bizi cendereden, ama işini niye zorlaştırıyorsun güzel hocam?

    sezon sonu hiç sanmıyorum ama, yunus'un bize dönmesini istiyorum. zaha, tete, ziyech, zaniolo isimli oyuncularımızdan en azından 2'si ile yolları hızlı şekilde ayırmamız gerekiyor, ki gelecek sene sınır 12 olacak deniyor.

    lütfen akıl tutulması yaşamayalım bir daha da. yerli oyuncularımıza da taraftarımız lütfen düzgün davransın. belki yunus ve berkan'ı tutabilsek, 2 tane daha açılacak yabancı kontenjanımızla dubois ve midsjtö kalırdı. hem orta sahamız bu kadar çökmez, hem de kaliteli 2 kanadı da oynayabilen bekimiz cepte kalırdı.

    (bkz: #3675849)

    edit: yerli oyuncu konusunda aynı şey kazımcan ve halil için de geçerli. halil asla bizim seviyemizde değil kabul ediyorum ancak yerli. halil'in kulübede sana yarattığı süre ile, hamza'yı veya x bir altyapı oyuncusunu kiraya gönderirsin. ne zaman bu isimlerden bir ikisi kendini gösterir, hemen halil'i de postalarsın. tavanı hiç olmasa* da en azından yoklukta acil camı kırınız olarak kullanılabilecek oyuncular. antep deplasmanı, zalgiris maçı vs. halil ara ara kırdı camı. zaten görev tanımı da oydu.

    halil'i niye kiraladık mesela? ne yapacak halil bir anda kendini mi geliştirecek, ne olacak halil'den? para mı kazandık? neden anlamıyorum, dursun işte... alma kadroya ama dursun. tabanı ve tavanı aynı olan oyuncuyu neden kiraladık?
App Store'dan indirin Google Play'den alın