• 44
    büyük galatasaray taraftarına;

    taraftarın performansının ve tepkisinin sonucunu etkileyeceği maçtır. takımda sparta prag maçının* demoralizasyonunun olmaması mümkün değil, çünkü ağır bir mağlubiyet aldık. ama taraftarın demoralize olma hakkı yok. futbolcularımızın özgüvenlerini yerine getirmeli ve onları morallendirmeliyiz.

    bu vakitten sonra protesto, ıslık, homurdanma gibi şeylerin takıma hiçbir faydası olmayacak. takımda beğenmediğiniz kişiler olabilir, görmek istemediğiniz futbolcular olabilir, nefret ediyor dahi olabilirsiniz ama bu futbolcular haziran ayına kadar bizimle devam edecekler. istediğiniz kadar protesto edin, bunu değiştirme şansınız yok.

    "o oynamasın, şunu görmek istemiyorum" yok, kadroda zaten oynayabilecek az sayıda futbolcu var, okan hocanın zaten kısıtlı olan elini bir de siz kısıtlamayın. sahaya atabileceğimiz futbolcu sayımız belli, birini ıslıklarsanız bir kişi daha eksiliriz. sezon sonuna kadar kenetlenme vaktimiz gelmiştir.

    eleştiriler ve şikayetler elbette zamanı gelince yapılacak, hem de en ağır şekilde yapılacak. ama 12 maç, yani 3 ay daha sabredeceğiz. bu da bu maçların birincisi ve en önemlisi. özellikle prag maçının ardından psikolojik olarak kırılma yaşayabileceğimiz bir maçtayız. taraftar olarak bu maçta stadı rakip için cehenneme çevirelim ve kenetlendiğimizi tüm düşmanlarımıza gösterelim. zahacı, keremci, musleracı, icardici diye ayrılmayalım, omuz omuza galatasaraylı olalım, artık vakti geldi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın