resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4094
    6 şubat depreminden sonra bir anda çiçek gibi lanse edilen, fenerbahçe denilen oluşumun insan hali.

    ben anlamıyorum bu adam depremde ne yaptı ki bu kadar sevimli biri oldu. ne yaptı abi bu adam? biri bana allah aşkına anlatsın. 1 yıldır şu soruyu sormamak için kendimi zor tuttum ama artık yetti yani. ilk günlerde video çekti, o videoda içten bir şekilde yardım talep etti ve ağladı. tamam yahu hepimiz insanız, hepimiz çok üzüldük ağladık da nedir bunun olayı?

    sen, ben, o hepimiz birlik olduk. başka şehirlere gelen yardıma muhtaç insanlara elimizden ne gelirse yaptık; battaniyesi, çocuk maması, bezi, kirası, yağı, çayı... allah ne verdiyse yapmaya çalıştık lan. bunları söylemekten bile hicap duyuyorum ama şu adamın kahraman ilan edilmesini anlamıyorum.

    gören de şehrin tüm yeni binalarını yaptırdı sanır. içten bir şekilde ağlamış olması mı sevimli ve kahraman olmasına yetti.

    amacım volkan'ı kötülemek değil. vallahi billahi değil. illaki yardım etmiştir ama somut olan nedir? o şehire erden timur kaç yüz tane konteyner ev yaptı, kaç bin kişiye maddi destek sağladı. bir kere bile konuşulmadı bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın