resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4090
    41 yaşında hayatında ilk defa insanlığı tuttu diye halk kahramanı olarak yansıtılması dünyanın en komik olayıdır. deprem zamanı yaptıklarına saygı duymakla beraber kendisinden nefret ediyorum, aslında tarif edemeyeceğim bir nefret bu.
    galatasaray maçlarında antrenman yapıyorum diye tribünlere karşı yaptıklarını icardi yapsa büyük ihtimal idamı istenirdi, bir tarafıyla top tutmasını icardi yapsa giyotine yatırılırdı, saha içinde galatasaraylı oyuncuyu gırtlaklamasını icardi yapsa neler oldu acaba, galatasaray futbolcusuna diz atıp sahada kovalayan bu adamın yaptıklarını kimse yapmamıştır. bir çırpıda aklıma gelenler bunlar. melo için yaptığı "belediye sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş bana kalacak" açıklaması, galatasaray stadında şov için bursaspor taraftarı bir milli takım izleyicisiyle tartışması ve sahadan çekip gitmesi, rakiplerini sahada öldürecek darbelerde bulunması, galatasaray'a durmadan küfür etmesi...

    volkan demirel'i sevimli göstermeye çalışanların ya yaşı küçüktür ya çok duygusaldır, dediğim gibi nefretimin tarifini yapamam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın