resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10422
    22 şubat 2022 sparta prag galatasaray maçı sonrasında, önümüzdeki senelerde de takımın başında kalabilmek için, transfer döneminde rezalet tercihler yapıp takımı beksiz ve orta sahasız bırakmış dursun özbek, erden timur, metin öztürk ve geri kalan yönetimi eleştirmeyerek bütün hatayı üstlenmiş galatasaray teknik direktörü. şöyle bir hayal edin, aynı durumda fatih terim olsa içinden geçmişti herkesin.

    şu adamın hala bugün, geçen seneden bugüne gelene kadar hiçbir bölgesi geliştirilmemiş aksine ciddi güç kaybetmiş bir takımı, şampiyon olabilmek için tarihin en büyük şikesini, tff & mhk ayarlamalarını ve sosyal medyada algı ordusunu kurmuş ali koç’un fenerbahçesi’ne karşı rekor kırarak 2 puan önde, üstelik bunu hayvan gibi zor bir cl grubu’nda zerre ezilmeden, iddiasını son maçın son dakikasına kadar sürdürdüğü bir senede yapmışken sözleşmesi uzaltılmıyorsa, bu çok açık şekilde galatasaray’ı düşünmemektir. dursun özbek ve yönetimi galatasaray’ı düşünmemektedir. okan buruk allah korusun bu sene şampiyon olamasa da bir şampiyon gibi mücadele etmektedir. her şampiyon olunmadığında hoca mı değiştireceğiz?

    bunu daha önceki enteylerimde de defaaten belirttim. dursun özbek, metin öztürk veya erden timur ne yapıyorlar, ne ajandaları var bilmiyorum ama ne okan buruk’a ne de galatasaray futbol takımı’na gereken ilgi ve ihtimamı göstermiyorlar. bu kadar başarılı adamın sözleşmesini uzatmayıp ne yapmayı düşündüklerini inanın çok merak ediyorum? jurgen klopp’u mu, antonio conte’yi mi getireceksiniz? neyin peşindeyseniz, ne planlıyorsunuz çıkın doğru düzgün anlatın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın