resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3763
    yahu üzülüyorum bu olan bitene. yaz transfer döneminde belliydi bu işin buraya geleceği. o zaman bu transfer politikasını eleştirenler linç ediliyordu. hatta hain ilan edenler falan vardı. şimdi de iş işten geçtikten sonra herkes sıraya girmiş taş atıyor. oysa ki yazın yapılan birçok transfer ayakta alkışlanıyordu. maalesef erden timur daha önce türk futbolunda birçok yöneticinin yaptığı gibi popülist davrandı. ama burada şöyle bir sorun var, eminim ki bunu da sosyal medya taraftarının alkışlarının, sloganlarının gazıyla yaptı zaten.

    eleştirilebilecek her şey söylenmiş, söylenecek çok bir şey kalmamış. ben erden timur'u daha önce çok sık eleştirdim ve en ofsayt entry'lerim onun veya yaptığı transferlerin başlığına olan entry'ler zaten. ancak bu başarısızlık sadece erden timur'a yazmaz. sonuçta bu transferlerin hem finansal anlamda hem de hocanın isteklerine, takımın ihtiyaçlarına uygun olup olmadığını denetlemeyen bir dursun aydın özbek yönetimi gerçeği var. oysa ki çok zor olmamalı bir tane bu işin teknik ekiple iletişim halinde olan, yapılmak istenen transferlerin ihtiyaç doğrultusunda olup olmadığını denetleyen bir adam koymak oraya. aynı şey işin finansal kısmı için de geçerli. en kötü iyi bir muhasebeci koyarsın, yapılan transferlerin mali boyutunu denetler vs. üstelik bu dursun özbek'in ilk vukuati de değil. daha önce de astronomik bedellerle kadro kurulmasına izin vermiş ve bizi finansal fair play cezalarıyla karşı karşıya getirmişti.

    ayrıca maalesef türkiye'de bu işlere giren her yönetici ilk başta bu hataları yapıyor mutlaka. şahsen benim yeni birinin gelip aynı hataları yapmasına tahammülüm yok. üstelik erden timur çok çalışkan ve becerili bir yönetici. taraftarın göklere çıkardığı gibi bir yönetici değil. ama o potansiyele sahip. inşallah hatalarından ders almıştır. dursun aydın özbek yeni yönetimde erden timur dışında iş yapacak birkaç yönetici daha ekibine katsın, gerekli denetim mekanizmalarını kursun, yönetim artık bir kişiye bağlı değil takım halinde çalışsın. bu kadar zor olmamalı bu işler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın