resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3761
    bu yıl için başarısızdır, bu konu tartışmaya kapalı. ancak değinmek istediğim bir husus var: bizim toplumsal olarak hastalıklı yapımız. sene başında düşüşe geçen ve maliyetli transfer yapılırken buna karşı çıkan isimlere vizyonsuz denen platform burası değil miydi? genç oyuncularla neler olduğunu gördük, ligi 13. bitirdik, nerdeyse küme düşüyorduk gibi argümanlar geliştirilmedi mi? tecrübeli ve kaliteli isimlere gitmeliyiz denilmedi mi? balık hafızalı değilim, hafızam iyidir.

    işte tam olarak ağız dolusu küfrettiğim durum bu. falcao gelirken eleştirenlere muhasebeci derler. falcao patlayınca suçlu onlar dışındaki herkestir. geçmişte selçuk, burak, drogba, sneijder'li dönemdeki yüksek maaşların acısını senelerce çektik dersin. hatta bu uğurda finansal fair-play belası yüzünden senelerce birkaç yüz bin euro'nun bile hesabını tutmak durumunda kaldık. ona göre temkinli olmak zorundayız dersin. ben muhasebeci miyim amk, onu yönetenler düşünsün, ben takımımı izler, keyfime bakarım diyenler kimdi ya?

    şimdi de hiçbir şey olmamış gibi suçu yine oraya buraya atıyorlar dünden bu yana. şu oyuncular alınmalıydı, şu kadro sahaya çıkmalıydı, şunlar hatalıydı. yapma ya? helal olsun sana übermensch. gözlemine hayran kaldım. olan olduktan sonra geriye dönük hataları saymanıza mı ihtiyacımız var sahiden? önemli olan olası sonuçlar gerçekleşmeden önce uyarmak, önlem almak değil mi?

    işte sorun tam olarak bu ikiyüzlülük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın