resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3760
    yöneticimiz. kendisi 2 yıllık periyotta belirli bir transfer politikası ile hareket etti. bu politikanın da hem artılarını hem eksilerini görmüş olduk. torreira, icardi, davinson, mertens gibi oyunculardan oldukça verim aldık. çeşitli sebeplerden verim alamadığımız oyuncular da oldu.

    bu politikada artılarımız oyuncu tutarsa, sakatlık problemi de yaşamazsa yıldız futbolcu katkısı alıyoruz, bu da çok para versek de bizi rakiplerimizin önüne geçiriyor.

    eksilerimiz ise kendisi bunun ihtimalini azaltmak için sözleşmeleri çok iyi şartlarla imzaladı ancak maliyet açısından özellikle tutmayan oyuncular oldukça yük oldu. bunun dışında boey'i göndererek iyi bir bonservis kazandık ancak takımda kendisinin döneminde genç oyuncu olarak ross, yusuf demir gibi genç transferler maalesef tutmadı. tete'nin de maliyeti biraz fazla maalesef. bugün yüksek bonservis ile takımın yapısını bozmadan sadece emin bayram ve barış alper yılmaz gidebilir gibi duruyor ki bence bu bir kırmızı alarm. gurbetçi oyuncuların takıma kazandırılması işi gerçekten iyi oldu bu açıdan inşallah takıma monte edilebilir.

    önümüzdeki dönem yine yönetimde olmasını bekliyorum. gelecek sene* 12 yabancı kuralı olacağı düşünülürse kendisine çok iş düşüyor. yerli oyuncuların önemininin artmasıyla beraber takımda değişiklikler gerecek. hem takımın omurgasını çok bozmadan yapmak hem de tecrübeli- genç oyuncı dengesini bulma konusunda işi biraz zorlaşacak. şimdiden kolay gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın