resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3214
    10 numara oynaması mümkün olmayan oyuncu. oynadığımız oyun itibariyle ne mertens'in ne de kerem'in 10 numarayken yaptığı baskı ve presi yapabilecek durumda değil. kerem'i 10 numara oynatırken yaşadığımız sıkıntılar ortada. kerem takımı yönlendirecek, oyuna akıl koyacak bir oyuncu olamadığı için mertens'e döndük zaten. zaha, mertens'in yaptıklarını yapabilecek bir oyuncu değil. topu alır çalımını atar şutunu çeker. fazlası yok. birde oyuncu 10 numara oynamak istiyor da hoca oynatmıyor gibi saçma algılar oluşacak böyle bir durumda yok. 10 numara oynamayı ne kadar kolay sanıyor bizim taraftarımız. hayretle okuyorum yazılanları. rakipler merkezde kalabalık kümelenirken ve zaha performans verebilmek için boş alanlara ihtiyaç duyarken 10 numaraya kaydırma fikri komediden başla bir şey değil. bizim oynadığımız oyunda basan, koşan bir 10 numaraya ihtiyacımız var çünkü arkası torreira hariç çok zayıf. mertens 37 yaşında kendini parçalıyor her maç. bekle ki zaha bunu yapsın. yapamaz. icardi her ne kadar düşük performans gösterse de zaha tek forvette oynayamaz. trabzon maçında iyi oynaması çok kıstas alınacak bir durum değil. geçen sene kadıköy deplasmanında forvet barış oynadı. çok da iyi oynamıştı. barış oynasaymış o zaman forvet. oynayamaz. çünkü o maçların planı farklı olur.

    yapabileceğimiz bir şey yok. o eski atletizminden eser yok. takıma aidiyet duyduğunu düşünmüyorum. sürekli bir memnuniyetsizlik hali içinde. çevresini de etkilediğini düşünüyorum. yazın kesinlikle çıkmamız gerekiyor. umarım kalan haftalarda 1-2 maç daha çözebilir. fazla bir şey beklememek lazım.

    son olarak şunu da eklemek isterim. en kötü kerem'i her türlü zaha'ya tercih ederim. top kaybı yapıyormuş falan hikaye. kaçak güreşmez, sorumluluk alır, küfürü de yer gariban olduğu için ama her daim mücadelesini verir. antrenman kaçırmaz, maç kaçırmaz. hem ucuza oynar hem de yerlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın