• 22
    tribünde olmayı hedeflediğim maçtır.

    ıslıkçı tayfaya denk gelirsem dayak yeme pahasına üzerlerine atlayacağım maçtır aynı zamanda.

    kerem, berkan bu takımın şamar oğlanı değiller. geçmişte defalarca ıslıklanmalarına, yedek kalmalarına, yerlerine getirilen adamların 1/10’u maaş almalarına rağmen bir saniye olsun küsmeden can pahasına oynayan önemli dişliler.

    öncelikle hiçbir oyuncu ıslıklanmamalı. fakat ıslıklayan varsa da önce makul olacak. ndombele daha bir kez yarım ağızla ıslıklandı, keremle okan hocanın alkış şovuyla tribün bir nebze susturuldu. zaha’ya, ziyech’e, tete’ye daha doğru dürüst tepki bile olmadı. ligin içinden ikinci viteste geçen takımın başta en faydalı adamları olmak üzere hiçbir parçasını ne pahasına olursa olsun galatasaray tribünü küstüremez.

    avrupa’dan elendik. elenmenin %98’i rezalet transfer performansı ile yönetime, %2’si de iki maçta gördüğümüz gereksiz kırmızı kartlara yazar. fakat öyle veya böyle artık o defter seneye kaldı.

    galatasaray takımı, her olumsuz gidişatta galatasaray tribününe rağmen oynamaya çalışacaksa bir yerden sonra tepe taklak olmamamız mümkün değil. bu saatten sonra tüm taraftarı elimizdeki değerlere sahip çıkmaya ve yaza şampiyon girme hedefine odaklanmaya davet ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın