resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10402
    okan hoca'nin oyunu beklere müthis bir görev dağılımı veriyor yapısı gereği. buna ilave olarak beklerin hücumda oluşturduğu geri alan bosluklarini kapatacak merkez orta sahalara ihtiyacı var. bilin bakalim okan hoca'nin elinde neler yok? evet sol bek, sağ bek ve torreira yanina yardimci defansif orta saha.
    ben müzisyenim ve her hafta sanatçıların sahnelerinde gitar çalıyorum. net bir ekipman listem var ve harfi harfine sahneye kurulmaz ise açıkçasi menajerlere "bu şekilde çalamam" diyorum ve çalamam da zaten. patlak amfi, bozuk sahne monitörü, çalışmayan jak ile sahneye çıktı okan hoca dün gece. çıkan sesler de profesyonellere yakismadi. amatör göründü...
    okan hoca'yi eleştirebileceğim tek bir konu var: berkan transferi. onun yerine bugünleri ön görüp atiyorum ümraniye'den iki genç bek kiralasa mevzu çözülmüştü. kimse "ümraniye'nin bekleri galatasaray'da mı" demezdi eminim güzelce izah edip o gençlerin arkasinda dursaydi.
    geçmiş olsun. bu ışıltılı gala macerasina büyük gölge düşürdü sparta prag maçi ama canı sağolsun. kadrosu tam olarak bir defa bile izleyemedik ve buna sorumlu olanlar utansin.
    (bkz: 22 şubat 2024 sparta prag galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın