resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10401
    22 şubat 2024 sparta prag galatasaray maçında yönetimden daha fazla sınıfta kalan futbolcumuz. sol bek yoktu yerden göğe kadar haklı bir argüman ancak sparta prag kalitesinde bir takıma sol bekte yoktu diye eleniyorsak sonraki turlarda bizi paspas ederlerdi zaten. benim adıma dün gecenin en olumlu noktası okan hoca'nın maç sonu açıklamaları. yani hatalarının farkında olması gerçekten güzel. hocanın da bu konularda benimle aynı noktada olması beni mutlu etti şahsen. ben kendisine ve potansiyeline inanıyorum ama yine de yanlışlarını yazacağım;

    1- bu oyun avrupa için gerçekten çok riskli, bu oyunu biraz demlendirmemiz lazım. ama hoca oyunu demlendirmesine yarayacak adamları form tutarlarsa sistem değiştirmek zorunda kalırım diye çok da oynatmak istemiyor.

    2- ilk maç preciado berkan eşleşmesinde berkan'ın ekvatorlu bu arkadaşın çabukluğuna ve kararlılığına yanıt veremediğini gördük. bunu bile bile 2. maç yine bu eşleşmeyi yapmak intihar gibiydi. barış'ı koysak 2 hırpalardı en azından o adamı, bu kadar da ezilmezdi. ama barış'ı koyarsak kime uzun vuracağız, doğru ya. uzun vurmadan çıkamıyoruz!

    3- kerem demirbay: bu sistemde kesinlikle öndeki ikiliden birini oynayamaz. ancak bir şut çeker bir orta yapar diye onu torreira'nın yanına atarak müthiş bir risk alıyoruz. ya burada dalga geçilen ndombele'nin top kaybetme ya da ikili mücadele kaybetme oranı kesinlikle demirbay'dan kötü değil. demek ki fiziksel görüntün zayıfsa istediğin kadar top kaybı yapabilir fiziken ezilebilirsin orta sahada. adam 1 top kaptırıyor sonra toparlasa bile viral oluyor o 1 top kaybı dönüp duruyor kafalar. allah aşkına şu dayının top kayıplarına kaybettiği ikili mücadelelere bir bakın. her maç aynı risk. üstelik çok rahat top kaybederken.

    4- wilfried zaha: bu adamın trabzonspor maçı performansından sonra alabildiği süreler kesinlikle kabul edilemez. aynısını icardi'ye, kerem'e hatta mertens'e hayatta yapamaz hoca. bazı oyuncularıyla abi kardeş kadar yakın olması diğer oyuncularıyla olan ilişkisini biraz olumsuz etkiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın