resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3752
    kendisinin yerinde olsam ben de önümüzdeki dönem yönetimde olmazdım dediğim yönetici.

    çünkü çoğunluk müşteri. bu adam icardiyi, mertens ve torreira'yı getirdiği gün, 2022-2023 sezonu başlarken kim şu an burada olacağımızı düşünüyordu? hata yapmadı diyen yok. hata payı bırakmayarak asıp kesmek nedir peki? yetmez, kulüpten ihraç edelim.

    yok berbat oldu yok rezil oldu bilmem ne. kardeşim en önemli şey bu sene mali olarak şampiyonlar ligine gitmek değil mi? bu yolda rekor kırarak ilerlemiyo muyuz? yahu bir topluluğun tahammül seviyesi bu kadar düşük olabilir mi? nedir derdimiz? yenildik evet eeee? eeee kardeşim yani nedir? kadro da kadro, aman sol bekim aman sağ bekim aman dünyalar yandı bitti diye diye konuşuyor da herkes, bu kadro o prag'dan çok daha kaliteli. hatalı kurulan bu kadro bile prag'ı geçebiliyor olmalı. o zaman hadi okan hocanın başlığında okan hocayı da asıp keselim. kaldı ki 22 şubat 2024 sparta prag galatasaray maçında sadece skorda değil sahada da rezil olduk.

    bu memleketin futbol ortamına fazla bu adam, okan hoca da öyle. sözde daha kültürlü taraftarın yazdıkları ortada. buraya yakışan radamel falcao, ryan babel falan. aynı hatasız zamanlardaki gibi, uçup kaçtığımız zamanlardaki gibi. hem ali koç'a da cevap vermiyor bu erdem timur.

    alınmaca gücenmece yok, bu tertemiz adamı millet dışkısıyla boğdu resmen. iyice fenerliler gibi olduk. boka batanları kulak ardı edip yolumuza bakacağımıza göz göre göre bok çukuruna biz de girdik.

    erden timur ve okan buruk birlikte avrupa kupası alamazsa sorumlusu yalnızca müşterilerdir.

    bir de türk futbolu neden gelişmiyor. senin yüzünden gelişmiyor kardeşim kusura bakma. böyle oldukça hiçbir zaman öyle türkiyedeki rakiplerimize de fark atamayacağız, buranın bayern'i olma hayalleri falan da hikaye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın