resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3743
    geçen sezon yaptığı transferler, takımdaki müthiş pozitif havanın oluşmasında oynadığı rol güzel işlerdi. bir senede nasıl bu kadar incir berbat edilir aklım almıyor. davinson, ucundan demirbay ve muhtemelen köhn dışında alınan oyuncuların hepsi mi karavana olur. yapılan ve yapılmayan transferlerin yapılış ve yapılmayış biçimleri de ekstra sinir bozucu.

    hoca dahil tüm camia orta saha transferi beklerken son gün ndombele'yi kiraladı geldi. bu sırada takım 6 avrupa eleme maçı, bir o kadar da lig maçı oynadı.

    tete gibi bomboş bir adamı yüksek maliyetle, üstelik hiç ihtiyaç yokken, hatta ve hatta transferde usulsüzlük cezası riskine rağmen getirdi. rashica deyince kızıyorsunuz da bu adam bizde tutmuştu yahu.

    karakter analizi, yok efendim iq testi yapıyor falan denirken ziyech gibi bir sıkıntılı elemanı, üstelik yine ihtiyaç yokken tuttu getirdi.

    bana göre en kötü transferi olmasa da en gereksizi, zaha'yı fenerbahçe'ye çalım ayağına aldı geldi.

    devre arası hatalardan ders alınmıştır diye umarken daha da büyük yanlışlar yaptı, ve taraftarla kurduğu iletişim iyi diye sevildiği yerde iletişim anlamında da sınıfta kaldı, kimse bek alınmamasına anlam veremedi. gerisini biliyorsunuz zaten. aurier gibi komik bir transfer yapıldı. konuşmaya bile gerek yok bu transferi, her yönüyle komik, hatta utanç verici. ben yapsam utanırdım böyle transfer.

    e ne kaldı? takım avrupa'dan fark yiyerek şubat ayında elendi. okan buruk'a ne verdin? tasavvuf dersi mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın