resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3532
    forrest gump muamelesi yapılan profesyonel futbolcu. adamın futbolcu olmadığında herkes hemfikir sanırım ki sadece “run berkan run” ayarında övgüler düzülüyor kendisine. kiralık sonrası geldiğinden beri daha şöyle alanı savunuyor, şöyle adamını marke ediyor, şöyle pas attı, böyle pas attı, şut attı, kilit pas attı yazıldığını henüz görmedim.

    adamın sanki kolu bacağı yokmuş gibi herkes iyi niyetinden, koşmasından bahsediyor. yahu bunlar övülecek şeyler mi ki? bu adam profesyonel futbolcu. mevkisinde yapamadıklarında değil problem. bu adam asıl mevkisinde de bir şeyi başaramadı. barış alper’den daha iyi sol bek oynayamıyorsa bu onun iyi niyetli ve koştuğunu değil kötü futbolcu olduğunu gösterir.

    neyse berkan kardeşime bol bol “run berkan run” diyorum. avrupa maceramızda da herkes adama “run berkan run” dediği için gitti 22 şubat 2024 sparta prag galatasaray maçında havaya zıplamak yerine koşmaya devam etti. komutu aldı ve sadece koştu. koş berkan’ım koş tek bildiğin şeyi yap ve koşmaya devam et.
App Store'dan indirin Google Play'den alın