resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10257
    hocamın siki sağolsun, zaten kupayı alacağımız yoktu. 4 tane yediğimiz bir maçtan sonra hocaya en ufak bir eleştiri getiresim yok. yani oynayanlar, çıkanlar, girenler... bakıyorum takımın 3-5 kişi hariç gerisi bildiğin çöp aslında. iyi kadro falan hepsi hikaye.

    muslera, barış, sanchez, abdülkerim ve torreira. çok rica ediyorum şuraya 6. bir adam yazın gitse üzüleceğimiz. bu 5 yiğidi çıkar, şu giderse moralim bozulur, modum düşer dediğiniz. 1 tane ekstra adam ya. ıcardi bile nefret ettirdi artık, kaç maçtır.

    demirbay çıkıyor oliveira giriyor, kerem aktürkoğlu çıkıyor zaha giriyor, tete, vinicius falan giriyor yedekten kardeşim. bunların alayı ister kabul edin ister etmeyin ama çöp. bak çöp, bildiğin çöp. hoca daha ne yapabilir diye düşünüyorum düşünüyorum vallahi bir şey bulamıyorum. alınan sağ bek bile sakat çıktı lan, şaka gibi amk.

    okan buruk'un yerinde olsam basın toplantısında sayar söver basar istifamı giderim. dalga mı geçiyorsunuz lan hocayla? adam sene başında bile maksimum 5 adam istedi ki zaten biri icardi. diğerlerini de alın lan, alın amk. adam amına koymadığı rekor bırakmamış, zaha değil de rashica'yı mı istedi alacaksın kardeşim. rashica senin köpeğin olsun hocam al diyeceksin. taşak geçer gibi içi geçmiş adamları hocanın kucağına bırakmayacaksın. her biri trip makinesi bu arada gelenlerin. hepsi süper star ya. yazık günah vallahi yazık günah.

    lan vallahi çıldırmamak elde değil ya. dubois, yunus, emin, zaniolo, boey hatta gomis. üstüne rashica'yı koy sparta prag'ı içeride dışarıda 4'lük ederdik. yapardı bu adam. ama şampiyon takımın anasına grup yaptılar, hoca
    ne yapsın?

    (bkz: 22 şubat 2024 sparta prag galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın