• 660
    okan buruk'un avrupa seviyesinde olmadığını yeniden gösterdiği maç. yönetime yazacak kısım başka ama bu kadar da aciz top oynatamazsın galatasaray'a avrupa'da. köhn ile çok beğendiğiniz transfer edemediğimiz fransız bek şu maçta oynasa 3-0 kazanacağız sanki.

    ayrıca zaha o son pozisyonda niye orta açmazsın ki ya!? bırak doğru düzgün 3-1'le elenip si*tir olup gidelim. saçma sapan bir gol daha yediriyorsun.

    son olarak sami yen cehennemi sami yen cehennemi... bitti kral o dönem. tt arena, rams park adı değişir ama sami yen'deki ortam asla gelmeyecek. reji sık sık gösterdi çek taraftarı. kaç kişi vlog çekiyordu, kaç kişi elinde telefonla boş beleş iş kovalıyordu, kaç kişi maçtan koptu? biz bu turun ilk maçında rakip 10 kişi kalana kadar çıt çıkarmadan oturduk. sen kime 'cehennem' satıyorsun bu kafayla? adamlar taca bile reaksiyon verdiler lan 90 dk.

    diyecek çok şey var da susuyorum. ligde şikecilerle verdiğimiz mücadele yetmiyor gibi avrupa'da en yanlış planla oynayıp elendik geldik yine. hayırlısı olsun ne diyelim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın