• 93
    kadro kalitesi anlamında fersah fersah önde olduğumuz bir takımla rövanş maçına çıkıyoruz. bir pavel nedved’leri yok. galatasaray’a prag’tan kimi isterseniz diye sorsalar burun kıvırarak belki belki sağbekleri preciado deriz.

    sparta prag yetenek fakiri olsa da organize bir takım ve muhtemelen koşu mesafeleri bize göre daha fazla. fizik-kondisyon durumlarına güvendikleri için açık alan futbolunu tercih ediyorlar. arena’daki ilk maçta boş alanlar bulma konusunda zorlanmadık.

    sparta, bu sene başımıza bela olan kopenhag’a bir çok açıdan benzerlik gösteriyor. kopenhag daha kompakt bir formasyonda sahada yer alıyordu fakat oldukça organize bir takımdı.

    okan hoca kopenhag deplasmasında yaratıcı ve yetenekli oyuncularımızı son çeyrekte sahaya atarak maçı çevirmeyi şansa bıraktı ve sonuçta grubun en zayıf takımına karşı üstünlük kuramayarak şampiyonlar liginden elendik. hatalarından ders alabilen bir profil çizen okan buruk’tan kadro kalitesinden faydalanmasını bekliyorum.

    yetenekle dövmemiz gereken bir başka rakibe karşı avrupa ligi arenasındayız. heyecan yapmadan, vurduğunuz gol olsun aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın