• 60
    prag temsilcisi ilk maçta bile sert ön alan presi yaparak takımımızı bir miktar şaşırtmıştı. kendi evlerinde bunu daha uzun soluklu yapmak isteyeceklerdir. bu nedenle maça sakin başlamalı ve bu presi cezalandıracak planları ortaya koymalıyız.

    kaan ayhan'ın 45-60 dk gibi sahada kalabileceği söyleniyor. kaan'ın oyunda kaldığı sürede barış'ın açık alanda süratini ve gücünü kullanmamız lazım. özellikle abdülkerim'in savunma arkasına atacağı toplarda isabet oranı hücum gücümüze etki edebilecek unsurlardan. yine ilk maçta gördüğümüz gibi icardi'nin derine gelip on numaralaştığı ve kerem ile barış'ı savunma arkasına kaçırmaya çalıştığı pozisyonları izleyebiliriz.

    rakipte üç tane önemli eksik var. özellikle stoperleri ladislav krejci için ayrı bir parantez açmak gerekiyor. prag topla çıkmaya çalışan takım. bunu ilk etapta krejci üzerinden uygulamaya uğraşıyorlar. takım içerisinde tek sol ayaklı stoper olmasının yanında ayağı da en temiz isim. onun yokluğu yapacağımız presin etkisini bir kat daha arttıracaktır. prag çıkarken kazanacağımız toplar direkt pozisyon bulmamızı ve gol atmamızı sağlayabilir.

    okan hoca ve takımın beraberliğe oynayabilecek bir ekip olduğunu sanmıyorum her zaman ilk planları kazanmak üzerine olacaktır. zaten oyunu ne zaman rölantiye almaya çalışsak momentumu tamamen rakibe veriyoruz. bu nedenle turu tamamen korumaya almadan bu hataya düşmemeliyiz.

    son olarak üçlü oynayan takımlara karşı kanat bek takibi her zaman kritik bir konu. hem takımlarının en güçlü noktası hem de en zayıf karnı olabiliyor. bu durum sizin ona karşı nasıl hazırlandığınız ile ilgili aslında. ilk maçta angelo preciado hücumda çok iyiyken savunmada yokları oynadı. rakibin attığı iki golde de etkiliydi ama yediği ilk golde de kadrajda yoktu. ikinci maç savunmada daha dikkatli olmak gerekir.

    (bkz: galatasaray bir his takımıdır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın