• 9
    yaklaşık 15 yıldır sözlük hayatımın bir parçası. önce okuma, sonra yıllarca yazma, sonra yazdığım her şeyi silip hesaptan çıkış yapıp yıllarca okumakla yetinme, son birkaç aydır yine yazma.

    bu süre zarfında sözlükten hiç tam anlamıyla kopmadım - çünkü galatasaray'la ve sporla ilgili takip ettiğim tek kaynak burası - ve dünya kadar yazarın nickini ister istemez ezberledim. 10-15 sene öncesinden nickler var aklımda. hafızam da fil gibidir, kimin neyi destekleyip neye karşı çıktığını bile yıllar sonra hatırlarım.

    puan kayıplarında, bir şekilde kazandığımız ama oyun olarak taraftarı kızdıran maçlarda, icardi'nin çükü gibi ortalığın karıştığı mevzularda ortaya çıkan ve saçmasapan laflar edip kaybolan nickleri daha önceden gördüğümü hiç ama hiç hatırlamıyorum. yoktan var oluyorlar sanki.

    bu "fikri hür vicdanı hür" mevzusu değil. bakın sözlükte erden timur'a, okan buruk'a filan takık adamlar da var. takmışlar yani, havada kuş uçsa bir şekilde konuyu buraya bağlıyorlar. taraftara takık adam var. her iki lafından üçünü aynı yere çeken adamlar. bildiniz kim olduklarını. hiçbirinin galatasaraylılığından şüphe etmiyorum. gerçekler çünkü. ama bu aniden beliren naftalin kokulu nickler mevzusunun masum olmadığı çok belli artık.

    yazarlar bu konuya uzun süredir dikkat çekiyor, huzursuzluk ortada, trollerin sızdığı ortada. bu şüpheli nickler konusunda cidden aksiyon alınması gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın