resim
Thomas Tuchel
Görev:Teknik Direktör
Takım:Bayern
Yaş:50
Uyruk:Almanya
  • 619
    benim şahsen sevdiğim ve beğendiğim antrenördür. zira bana kalırsa bayernde problem sadece tuchel'de değil. bayern son 3 senede kaç hoca değiştirdi? hans fliks geldi, nagelsman geldi ve son olarak tuchel de geldi. hepsinin başarısız olması olabilecek ihtimal ise de yine kadro kalitesinin de net geriye düştüğü aslında ortada.

    ha tuchel iyi mi sezon geçirdi? hayır. ama istediği transferler de bana kalırsa yapılmadı. zira bildiğim kadarıyla 6 numara istedi kendisi. özellikle röportajlarında da hatırlıyorum ama alınmadı. gerçekten de nitekim bayern'in 6 numaraya ihtiyacı var.

    yine kadrolarında revizyon yaptılar ama aldıkları oyuncuların hiçbiri yarar sağlamadı ve bana kalırsa bayern kalitesinde de değil. kane hariç tabi ki. sane geldi asla bana kalırsa ribery veya robbene yakın dahi değil. stoperleri iyi değil. upe kesinlikle olmadı takıma. kanatları zaten büyük yara aldı. ribery ve robben sonrasında. forvette ise lewa vardı. kane o kadar dominant değil ve kırılgan.

    lider özellikli oyuncuları dahi kalmadı. kimmich'e bakıyor takım. takımın revizyona ihtiyacı var. hocaya değil bana kalırsa. ha revizyonu kim yapar? onu bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın