• 89
    gün geçtikçe iyice pisleşen örgüttür. biri buna dur demezse çok daha iğrenç işlere girişecekleri nettir.

    icardi'nin 18 şubat 2024 ankaragücü galatasaray maçı'nda ankaragücü taraftarlarına yaptığı söylenen hareketin montaj olma olasılığı çok yüksek.

    öncelikle çekim kalitesine odaklanalım. stadyumlardaki ışıklar çok güçlüdür ve o ışık sayesinde günümüzün en kötü kameraları bile daha net görüntüler elde edebilir. 10 yıl önceki orta seviye bir telefon ile daha iyi video çekilebilirdi. fotoğrafçılık ve videoda ışık işin büyük kısmıdır. ışığın öyle iyi olduğu bir yerde bu kadar kötü bir çekim kalitesi çok zordur.

    peki ne oldu?

    bence ham görüntüde montaj işi yapıldıktan sonra kendileri de yeterince tatmin olmadı. kendilerine gelen talimatı yerine getirebilmek içinse görüntü kalitesini düşürüp öyle algı kasmak istediler. belli olan yerleri örtmek için.

    arkada konuşulan seslerin de sonradan eklenme durumu olabilir. ses montajı daha kolaydır. sesle hareket çekildiği dedikodusu desteklenmek istenmiş. ya da oraya bilerek bunun için oraya gidip kurgulama yapmış çekenler doğrudan. icardi gerçekten o hareketi yapsa 1-2 kişi değil en az 10 kişi bir gürültüyle küfrederdi. galeyana gelirdi insanlar. size yapılsa sahaya inmek istemez misiniz? hele "angara"lılar bunu yapmaz mıydı? angara'lılar için çok sakin değiller mi sizce de?

    icardi'nin dirseğinden el ucuna kadar olan kısım anormal derecede uzun. godzilla x kong: new empire fragmanındaki skar king gibi bir kol yapısı yoksa icardi'nin, anormal bir görüntü.

    gelelim biraz perspektife. icardi'nin eli siyahlaşıyor. siyahi birinin eli ya da siyah eldiven giyen birinin elidir. hadi diyelim piksel bozuldu ondan siyah göründü. gölge oldu şu oldu bu oldu. o elin boyutunu önden geçen ankaragücü oyuncusunun elinin boyutuyla karşılaştırın biraz. size yakın olan daha büyük görünür. icardi'nin eli bu karşılaştırmada daha büyük görünüyor.

    icardi'nin eli malum yere çok hızlı gidiyor. kendim kaç kere denedim o hıza ulaşamadım. video mu hızlandırıldı acaba dedim hayır diğer herkes normal hızda.

    günümüzde her tribünde, blokta en az 5 kişi telefon elinde video kaydeder illa. hele galatasaray gibi yıldızların olduğu takımların maçlarında.

    hadi diyelim görüntü kalitesinden şüphelenilmedi, bir tane çekim olmasından da mı şüphelenilmedi? bir tane daha açı var diye verilen bir görüntü de gördüm ama yer aynı. ekstra bir zoom in out yapıyor o kadar. bu da montajla yapılır.

    kale arkası şart değil. kapalı ve açık tribünlerinin kale arkası tribüne yakın yerlerden de görüntü yok.

    ve son olarak böyle bir görüntü olsaydı bu kadar beklenilmezdi. bu kadar beklenilme nedeni montaj ve emir verenlerin onay sürecidir büyük ihtimalle.

    siz rakibin böyle bir görüntüsünü yakalasanız hemen sosyal medyaya yaymaz mısınız? neden 2 gün beklersin?

    hadi diyelim gerçek. adam kaşımıştır orasını. ya da don lastiği sıkışmıştır. düzeltmiştir. yarım saniye ya sürmüş ya sürmemiş.

    buna montaj ya da değil ceza verirler mi? verebilirler. verirlerse cezayı verenlerin bu fetö taktiğine dahil olduğunu anlamış oluruz.

    daha geçen hafta maç boyu küfür eden ve beinsports'ta delili olan fb taraftarlarını pfdk'ya sevk bile etmemiş olan kişilerin ne yapacağını beklemekteyim.

    https://twitter.com/...U2LrV-k_LEg&s=19

    edit: birkaç düzeltme ve ekleme yaptım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın