resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10279
    iç sahadaki bayern münih maçında* oynattığı oyun ile en üst seviyedeki takımları çalıştırabileceğini avrupa'ya kanıtlamış oldu bana göre. çünkü, sahada hafızalarda yer edinen bayern münih gibi oynayan galatasaray'dı ve doğal olarak okan buruk, tuchel'den daha fazla bayern teknik direktörü gibiydi. bu maçtan sonra sacha boey'i alma hayalini kuran bayern taraftarlarının teknik direktör olarak okan buruk'u da akıllarına yazdığını düşünüyorum.

    okan hocanın galatasaray'da başarılı olduğu sürece avrupa'da galatasaray'dan daha üst seviye bir takımdan teklif gelmediği sürece gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. yani, fatih hocanın 2000 yılında en başarılı olduğu zamanda galatasaray'dan fiorentina'ya gitmesi ve sonra ac milan'a yükselmesi gibi değil de direkt ac milan'dan teklif alması halinde gitmeyi düşünmesi gerekli.

    yine de öncelikle umuyorum ki; teknik heyet, yönetim ve taraftar arasında bu istikrar uzun yıllar sürer ve güzel bir örnek oluşturmaya devam eder. son yıllarda pek mümkün olmadı ama bu istikrar sürdürülebilirse galatasaray zaten okan hocanın gitmesine gerek kalmadan elit seviye takımlar arasına girme potansiyelini fazlasıyla taşıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın