• 14
    transfer ettiğimiz zaman 3 oyuncunun toplam piyasa değeri 63 milyon euro'ydu. gün itibariyle 3 oyuncunun toplam piyasa değeri 49 milyon euro.

    tete; 25 milyon euro'luk piyasası olan bir oyuncuydu, bedavaya aldık. istediğimiz an kendisinden bonservis kazanarak satabiliriz. win-win.
    ziyech; bedavaya kiraladık, istersek bedavaya satın alabiliriz. istemezsek yollarız. denemeye değdi. win-win.
    zaha; 22 milyon euro piyasası olan bir oyuncuydu bedavaya aldık. istediğimiz an bize bonservis kazandırır. bu da win-win.

    elimizde toplamda 49 milyon euro'luk futbolcular ve hepsini bedavaya aldık. şimdi bunlar nasıl kötü tranferler oluyor. hocamız hepsinden bir şekilde fayda sağlamaya çalışıyor.
    belki bin kere yazılmıştır ama bizim yazın limitimiz yoktu. rashica 5 milyon euro bir bedelle beşiktaş'a transfer oldu. bizim limitimiz yoktu o yüzden bonservissiz oyunculara yöneldik. imza parası ve oyuncu kontratı limit dahilinde değildir. bonservis limiti kapsar ve bizim limitimiz yoktu.
    ben de zaha'dan bambaşka performanslar bekliyordum ama elimizdeki zaha bu.
    tekrar söylemekte fayda var çünkü bazı taraftarlar destek olmak yerine halen bazı şeylerde takılı kalmaya devam ediyorlar; 3 futbolcu da bedavaya transfer edildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın