resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 4151
    2023-2024 sezonunun şimdiden x faktörü olan aslan yürekli ve mücadele gücü yüksek oyuncumuz.
    ligin ilk yarısında da ciddi katkılar veriyordu fakat aynı faydalı halini bir sonraki maçta göremiyorduk. fakat şu an evrildiği hali ile kadronun en güvenilir oyuncularından biri haline geldi. fizik gücü ve sürati zaten herkesin malumu fakat barış'ı farklı ve özel kılan değişim bence aklı ile oynamaya başlaması oldu.

    ayrıca 15 şubat 2024 galatasaray sparta prag maçı özelinde bunu net olarak gösterdi bence. 10 kişi oynadığımız bölümde zor topu kontrol edememesi ile rakibin arkasında kalmış olsa da kalktı, devam etti ve rakibine kırmızıyı aldırdı. keza son golde de topu süren ve icardi'ye çıkaran ve adını asist hanesine yazdıran oydu.

    fakat yediğimiz gollerde de maalesef başrolde barış alper vardı. ilk golde top taç çizgisindeyken ve üstelik rakibin sırtı kaleye dönükken gereksiz bir müdahale ile faul yaptı. kullanılan serbest vuruşun devamı da golle sonuçlandı. eğer gelecekte de bek bölgesinde kullanacaksak o bölgelerde faul yapmamayı öğrenmeli bence. 2. golde de rakibinin arkasında kaldı ve rakip çok rahat bir kafa vuruşu ile 2-2 yapmıştı.

    ama bence kendisi birçok oyuncuya ciddi ilham kaynağı olabilecek bir değişim ve yükseliş gösterdi. zahaların tetelerin ve kadroda adı değişilmez olarak yer alan aktürkoğluların olduğu bir ortamda, herkes kendisini yedek olarak görürken bu savaşçılığı ve yeteneği ile formayı kapması ciddi bir başarı. şu anda avrupa futbolunda da benzerine zor rastlanacak tipte bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. hem bu kadar güçlü fiziğe, hem sürate hem de birçok bölgede oynayıp iyi performans gösterecek adam, kendisinden başka benim aklıma gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın