• 1191
    trio programını esas alarak konuşuyorum. var varken bu kadar hata yapmak hakemleri nasıl hissettiriyor acaba? tabi bunu düşünmek için saf olmalıyım, doğru soru şu? bunlar hata mı, kasıtlı hareketler veya ihmaller mi? sözde hata yapmak da şekil değiştirdi şimdi. doğrusuyla yanlışıyla eskiden var şekillendiriyordu maçları. bu sezon özelinde ise var müdahale etmemeye başladı maçlara. en büyük hatalardan bile dönülmüyor. sahadaki hakemler daha çok inisiyatif almaya başladı. var'dakiler ise müdahale etmiyor. dikkat edin, sadece icardi'nin verilmeyen penaltılarını ve gollerini örnek alalım. sahadaki hakem anında golü iptal ediyor veya yapılan penaltıyı görmezden geliyor. var ise düzeltmiyor, adeta sistem yokmuş gibi davranıyor. ofsayt dışında adamların bir işlevi yok. onda bile şaibeli hareketler var da neyse.

    türkiye'de var sisteminden rahatsız olan malum birileri var. en sonki hamle de bunun üzerine oldu. artık var kayıtları hakem kenara gelirse açıklanacakmış. bakınız diyelim ki sistemin içinde kalan son namuslu adamlarsınız. var hakemi olsanız çok çok emin olmadan hakemi uyarır mısınız? niye kendimi tehlikeye atayım ki. neden ortalama adalet için kendimi kasayım ki. anca kör göze parmak derecesinde bir hata olacak ki uyarayım. onda bile takımına göre susup geçsem olur yani. hakemlere verilen mesaj budur. ey saha hakemi, sen ilk anda gereken kararı veriyorsun. ey var hakemi var, sen de karar düzeltmiyorsun koçum, bak eğer çağırırsan da sizi ifşa ederiz. verilen mesaj budur. yapılan şey var'ın varmış gibi yok edilmesidir.

    bu işin sonu gerçekten kötü, gerçekten birilerinin canı çok kötü yanabilir. galatasaray yönetimini bu konularda basın toplantısı yapmak için göreve çağırıyorum. çıkın video konferans şeklinde tek tek pozisyonları anlatın. sadece icardi'nin bile başına gelenlerden size malzeme çıkar. şu hırsızlığı artık durdurun lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın