resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10188
    galatasaray futbol takımı hocası. hoca delikanlı adam, kafası futbola basıyor, istiyor, deniyor, yokluk görmüş adam, eldekini kullanıyor, verim alıyor, kimseyi küstürmüyor, herkesin sırası geldiğinde çıkıp işini yapmasına olana sağlıyor. irfan hocaya aynı şekilde büyük teşekkür etmek gerekiyor ve elbette diğer yardımcılara da.

    okan hoca. skor aldığındaki sevinci bile görmeye değer. şu yukarıda saydıklarımın her birine ayrı ayrı kaç tane örnek sayarım. hiç boş durmuyor, sürekli bir şeyler öğreniyor, sürekli deniyor, verim alıyor.

    bana kalırsa hocanın aklında avrupa var. ki çok isterim. şöyle bir inter başında görmek insanı gururlandırmaz mı be? biriyle kavga etmeden ona sadece yaptığın ve ortaya çıkardıkların, ürettiklerinle cevap verdiğinde oluşan o ezilmiş ve çaresiz havanın içindeki toz bulutları arkasından sadece haset etmeye devam edecekler. ulan dur biz de yapalım değil de, hasetlenmeye devam edelim şeklinde.

    hoca şu gün bıraksa, (allah gecinden versin) gideceği yer eminim ki avrupa olur. dokunduğu topçularının her birine istisnasız avrupa'nın birçok yerinden teklif var, gelip izliyorlar vs. büyük kulüp başkanları veya baş altı takımların patronları okan hocayı görmüyor mu? muhakkak görüyor. belki fransa'da elinin kolunun uzandığı, tanış olduğu veya italya'dan kalma eski günlerin tanışıklığı olan kodamanlar vardır ve hocayı bünyelerine katmak isterler vs.

    aslında anlatmaya çalıştığım hoca gitsin değil, kesinlikle kalmaya, bağra basılmaya devam etmeli. anlatmaya çalıştığım, eldekinin kıymetini bilmek ve olabildiğince karşılıksız, homurtusuz sevmek lazım.

    ben öyle yapıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın