resim
Altay Bayındır
Takım:Manchester United
Mevki:Kaleci
Yaş:26
Boy:1.98
Uyruk:Türkiye
  • 806
    fenerbahçe taraftarı kaleciden anlamaz, kötü kaleciden hiç anlamaz. fenerbahçe taraftarı altay'ın üstüne gelen basit toplarda uçup kaçmasıyla altay'ın müthiş bir kaleci olduğuna inandı ama son iki senesine altay o kadar abarttı ki fenerbahçe taraftarı bile kötü kaleci olduğunu anladı. altay işte o kadar kötü kaleci, fenerbahçe taraftarına bile kötü kaleci olduğunu kanıtlayacak kadar kötü kaleci.

    yer tutuşu rezalet ki muslera bu konuda elit seviyede, yan toplarda rezalet ötesi hiç yok ve gelişmiyor, topları sektirmede dünya markası altay ki muslera bunda da elit seviyede, ayak kalitesi yerlerde, karşı karşıya pozisyonlarda iyi gibi gözükse de aslında çok basit bir hamlesi var topa ayağıyla atlamak ama ayağına vurulmayan her top gol oluyor çünkü küçülüp atlıyor toplara. altay neyi mi iyi yapıyor, altay iyi reflekslere sahip ama o kadar işte ortalama bir türk çizgi kalecisi işte bu tip 50 tane kaleci var hiçbiri de başarılı değil ve olamayacaklar. muslera'nın önde karşıladığı topların hepsini kalesinde gol görür çünkü alan hakimiyeti hiç yok. galatasaray ile adı anılması bile tüylerimi ürpertti. galatasaray altay seviyesinde bir kaleciyi kaldıramaz, hiçbir büyük takım kaldıramaz, altay kötü kaleci ve hep öyle kalacak. manchester united'ın teknik direktörü kendisini istedi ve aldırdı o bile oynatmıyor, yıllardır izlediği altay'ın seviyesini gördü çünkü. süper ligde şampiyonluk kovalayan bir takım asla altay gibi bir kaleciye sahip olmamalı.

    11 yabancı oyuncu ile sahaya çıkılabilecek bir düzende altay gibi bir isime kaleyi emanet edecek kadar aptal olamayız herhalde. fenerbahçe taraftarı internette bayram yapıyor şu an haberler üzerine ama galatasaray taraftarı da kendisini istiyor çünkü muslera'nın yüzü eskidi ve yerine altay gelecek diye seviyorlar. altay muslera'nın yarısı kadar kalecilik yapamaz, 45 yaşında muslera oynar ama altay oynayamaz burada.

    edit: manu'ya 2.1 milyon maaş ve 5 milyon bonservisle transfer olmuştur, galatasaray'a daha ucuzuna geleceğine sanmayın. muslera'nın 5 katı maliyete daha kötü bir kaleci almak istiyorsak ne mutlu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın