resim
Mustafa Öğretmenoğlu
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 207
    koç her tuşa basıyor, bunu bilmeyenin rüştü tartışma konusudur.
    fakat bizim yönetim bırak tuşa basmayı, daha açılış tuşuna basmadılar, yahu bir takım nasıl bu kadar sahipsiz bırakılır, nasıl bu kadar başı boş bırakılır.
    bu kadar oyuncunun, teknik ekibin, taraftarın emeği, çabası, parası duası hiç mi umurunuzda değil, yahu benim aklım almıyor, göz göre göre bunu yapmalarına nasıl müsaade ediliyor.
    puan kaybedince mi konuşacağız, her hafta bu taraftar bu adamların tiyatrosuna katlanmak zorunda mı kalacak, sizin hiç mi sorumluluk duygunuz yok gerçekten aklım almıyor.
    (bkz: 18 şubat 2024 ankaragücü galatasaray maçı)
    inanılmaz kararları, aleyhimize körün gözüne parmak sokarcasına ve her defasında benzer polemiklere sebep vere vere yapan tetikçi bir adamdır.
    yönetimimiz bırakın bu adamı meslekten uzaklaştırmayı, kendi maçlarımıza inatla verilmesine bile tepki koyamıyor, acizlik bunun adı.
    maçı kaybetsek te, kazansak ta, fark atsak ta bu yazdıklarım burada duracak, çünkü bugün belki bir şey olmaz; ama tepkisiz kalmaya devam eder, bu asalakları temizleyemezsen, dişinle tırnağınla, kanınla, göz yaşınla topladığın puanlar, arenadaki derbide bir çırpıda heba edilir.

    gerçekten kendisine gelsin bu yönetim, seçim yüzünden takım çemişkezekspor kadar ciddiye alınmıyor federasyon ve mhk tarafından.

    sizin acizliğiniz yüzünden bu taraftar, sene sonunda fenerlilerin pis ağız kokusunu çekmek zorunda kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın