• 143
    iki avrupa kupası maçı arasında bir lig maçı ne kadar önemli olacaksa o kadar önemli maç. bu saatten sonra zemini konuşmaya gerek yok. berbat bir zeminde çıkıp oynayacağız işte. bu zeminde 3 puanı alırsak karşımızdaki güruhun hevesi tekrar kırılacak. liderliğimizin geçici olmadığı gerçeğiyle beraber psikolojik olarak tekrar harap olacaklar.

    4-4-2 denemesi gelebilir bu maç. fizik gücü yüksek, mücadelesi ön planda oyuncular tercih edilebilir. ayrıca ankaragücü seyircisinden etkilenmeyecek oyuncular olması şart. ali turap'ı ve diğer genç oyuncularımızı bu yüzden eledim. mertens'in yaşı itibariyle dinlenmesi şart. demirbay da dinlenmeli. torreira-berkan ikilisi bize gerekli direnci verecektir. zaha mı tete mi konusunda kararsız kaldım. ama zaha ömrü hayatında böyle bir zemin görmemiştir. onun mücadele gücünü kestirmek zor. üstelik sakatlık riski olan bir oyuncu. o yüzden tete diyorum. bunların dışında derin bir rotasyon beklemiyorum. zaten kadro çok dar, okan hoca da sevmiyor rotasyon.

    muslera
    barış-davinson-nelsson-köhn
    tete-torreira-berkan-kerem
    icardi-vinicius

    erken gol veya goller her zamanki gibi ligde kilit faktör. vinicius ve köhn'ün performansını çok merak ediyorum. her türlü kazanacağız da acılı mı acısız mı olacak. ona biz, hakem ve şans karar verecek. allah yardımcımız olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın