• 139
    kritik bir kırılma sürecinin ilk maçı. bu maç leş zeminde oynanacak dönüşü prag deplasmanı onun da dönüşü içerde sergen'li antalyaspor. bunun üzerine yarın maçtan sonra bolca konuşuruz zaten, neyse.

    bana göre ligde sadece 2 tane zor maçımız kaldı, birisi ankaragücü deplasmanı diğeri de beşiktaş deplasmanı. normalde ankaragücü maçına 3 yazardım kafamda ama hem hakemlerin yarın sartlanarak çıkacak olması hem bizim avrupa maçı sonrası oynayacak olmamız -yani yorgunluk- hemde zeminin çöp olması kısaca çok zor şartlarda oynanacağı için kendimi en kötüye hazırlıyorum. üstüne rakibimizin hocası da küçücük boyu ama türlü türlü huyu olan, annesi mahalleli tarafından tanınan fenerbahçeli eski futbolcu.

    geçen hafta alanyaspor fenerbahçe'den puan alarak bize ankaragücü deplasmanında puan kaybetme kredisi verdi. mesela yarın kazanırsak ben +2 ekstra puan diye sayarım. beşiktaş deplasmanı dönüşü hala liderliği elimizde tutma imkanımız olur galibiyet durumunda. çünkü bu iki maç hariç puan kaybı yapacağımız maç kalmadı. içerdeki maçları saymıyorum bile, zor deplasmanlar da çıktı aradan.
    yenilmeyiz ama olası puan kaybında da alanya'nın verdiği krediyi kullanmış oluruz. beşiktaş maçında alacağımız mağlubiyeti zaten içerde fener'i madara ederek telafi edeceğiz. bu iki maçta alınacak tüm puanlar ekstra o yüzden.

    sezonun en önemli maçı, ilk paragrafta belirttiğim gibi kritik bir kırılma sürecinin ilk maçı. başarılar aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın