resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3693
    tüm oyuncularımız için isme özel ayrı ayrı hazırlanan motivasyon kartları fikrinde büyük etkisi olduğunu inandığım hem duygusal hem de inançlı yöneticimiz.

    etkisi olduğuna inanıyorum çünkü net bir bilgim yok. ama manchester deplasmanına giderken uçakta koltuklara o çizimleri bırakmayı düşünen birinden çıkmış olması çok muhtemel görünüyor. hatta başkası olsa özellikle ismiyle servis edilmesini dahi isteyebilirdi.

    duygusal bir insan. çünkü galatasaray'ı gönülden yaşadığını fark etmemek mümkün değil. aleyhimize yapılan hatalardan* sonra fevri çıkış* yapacak ama sonrasında en ince detayına kadar bir olumsuzluğa sebep olacak vebalden dolayı pişmanlık duyup defalarca özür dileyecek kadar erdemli. adrenalin seviyesi yüksek kritik maçları eli kalbinde izleyecek kadar heyecanlı. tribünün etkinliği artırmak için yerinde duramayacak kadar içimizden. son dk gelen galibiyette gözyaşına engel olamayacak kadar duygusal.

    inançlı bir insan. çünkü hem tasavvuf noktasında hem de galatasaray'da başarılı olmak için her hareketinde ve sözünde kendinden emin bir tavrı var. zaferden değil, seferden sorumluyuz anlayışıyla mesul olduğu çabayı dışarıya karşı değil önce içerde kendine karşı veriyor. yüzde 1 bile olsa ihtimal varsa peşinden gideceğiz diyerek ortaya bir inanç koyuyor. bu noktada her insan gibi zaman zaman hatası olsa da samimi olan kimse, onun elinden geleni yaptığından ve yapacağından şüphe etmiyor. ayrıca insanlar arası ilişkilerde ve ikna noktasında en önemli unsur olan önce kendine inanma ve sonra her halinle karşındakileri de aynı şeye inandırabilmeyi başarıyor. bunu da tüm transfer süreçlerinde ve sonrasındaki ikili ilişkilerinde gözlemleyebiliyoruz.

    peki şimdi tüm bunlar nereden çıktı, motivasyon kartlarından mı derseniz evet, tam olarak o metinlerde birden çok kez yer verilen "avrupa ligi şampiyonluğu" vurgusundan çıktı. çünkü bu ifade birden ağustos 2022'ye götürdü zihnimi. https://gss.gs/vfa.mp4

    manşet için beylik bir laf etmek isteyen biri sürekli bir gündem oluşturmaya uğraşır ancak duygusal ve samimi biri kendi inandığı "orta vadede yeniden avrupa şampiyonluğu" hissiyatını, bu oyunun asıl kahramanı olan futbolculara aktarmak için sürekli bunu nasıl yapabileceğini düşünür ve o mesul olduğu çabayı ortaya koyacak bir şeyler üretir. ve evet, bu bazen basit gibi görünen ama üzerinde adınız yazan ve sizi özel hissettiren samimi bir motivasyon kartı olur. çünkü galatasaray bir his takımıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın