• 1
    bilmeyenler "yine ne ibnelik dönüyor" diye başta şaşırabilir ancak eskiler şu an gözyaşlarını siliyor.

    1987'den beri spor yayıncılığı yapan ingiliz menşeli tv programı. bir dönem ülkemizde ntv tarafından da yayınlanan içerikleri vardı. ntv'de futbol mundial ile arka arkaya çıkarlar, sonra da varsa bi f1 patlatırlar pazarı pazar yaparlardı.

    sadece popüler sporlara değil sporun tüm branşlarına dair güzel ve detaylı yayın akışları olurdu. futbol mundial kadar olmasa da çok severek izlerdim. dönemin toplumsal yapısından mıdır nedir müthiş bir anlatımı, inanılmaz düzgün bir dili vardı ntv'de yayınlanan dublajlı programın. televizyonun altın yılları ve yayıncılığın temiz dili o güzel günlerde bitti.

    şimdi iki kelimeyi bir araya getiremeyen kıt kelime hazneli futbolcu eskilerine, fanatiklikten gözü dönmüş medya maymunlarına kaldık.

    yaşlandığını kabul etmeyen ve gözyaşları dinmiş oldlar için biraz daha ağlama zamanı: https://www.youtube.com/..._channel=TeomanKozan

    ekleme: daniel tozser missgese gibi birçok yazarın bu global spor ruhunu sözlüğe taşıyor olmaları çok değerli. beni ve belki de birçok kişiyi çeken şey spordaki mücadele ve rekabet ruhu. bunu futbol, basketbol ve biraz da voleybol eksenine sıkıştırmak bu tutkuyu kısıtlıyor. oyunun, taktiğin ve tekniğin ön plana çıktığı her aksiyon, buna dair her bilgi ve paylaşım, sporun insanlığa olan katkısını en verimli şekilde kullanmanın temel yoludur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın