• 10
    bütün takımlarımızın (malesef çoğunun derdi nemalanmak olan) yüzlerce sıfırdan peydah olmuş garip garip anonim hesapları var sosyal medyada. ancak; şunu takip edin, bunu takip etmeyin, bu şucu, şu bunlardan..vs diye dikte etmeye çalışmayı hiç doğru bulmuyorum şahsen.

    herhangi ilginizi çeken bir hesabın önceki yazılarını, alıntıladıklarını, takip ettiklerini ve güncel yazılarını inceleyip kendi kararınızı kendiniz verin. içerik olarak bomboş bir hesapsa ve siz onu beğendiyseniz en ufak bir sorun yok. o dili seviyorsunuz demekdir. veya tam tersi, sadece teknik muhabbetlere giren, hiç dedikodularla ve entrikalarla uğraşmayan hesapları beğendiyseniz de o dili seviyorsunuz demektir, o zaman onu takip edin. neticede "bu işaret ediliyor, bunu takip etmek lazım" demek yerine, keyfinize göre takılın. ben mesela bayılıyorum saha dışı olayları takip etmeye. sürekli kaos ortamı hoşuma gidiyor. bu yüzden takip ettiğim hesaplar da yangına körükle koşan insanlar hep. yüzde olarak takip ettiğim çok azdır saf teknik/taktik muhabbeti yapan hesap. tercih meselesi.

    aslında bu konuda en güzel yorumu her zaman rahmetli fil ali abimiz yapardı; "sadece resmi hesapları takip edin, bütün olaylarda kaynağınız resmi hesaplar olsun." en doğrusu cidden her zaman buydu, bundan sonra da öyle olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın