• 21
    ilk maçtaki 3-2 ne iyi skor ne kötü skor. eski deplasman golü kuralı olsaydı kötü skordu. ama artık değil.

    sparta prag tarafından bakarsak, 3 kritik oyuncunun sarı kart cezası var. çok iyi mücadele ettiler burada, belki 3-2 de onların açısından kötü skor değil. ama özellikle birmancevic ve krejci yerlerini doldurabileceğiniz oyuncular değil. biz ise nelsson'un yerine abdülkerim'i atacağız. ilk savaştan onlar daha hasarlı çıktılar.

    galatasaray tarafından bakarsak, ilk maçtaki 3-2 bize ciddi bir taktiksel avantaj getirecek. galatasaray'ın zaten iki ana planı var. bir tanesi deplasmanlara çok uygun. rakip üzerimize geldikçe united deplasmanında, bayern münih deplasmanında, geçen seneki fener deplasmanında, ljubljana deplasmanında, bu seneki trabzonspor deplasmanında oynadığımız oyunu oynayacağız. normalden biraz daha geriye yaslanacağız, ama presle top kapıp geçiş kovalayacağız. bunlar bizim becerebildiğimiz işler. prag bu maçta fazla boşluk bulamayacak ama biz bulabiliriz. öte yandan rakibin iyi bir set oyunu da var, her şey kolay olmayacak. bu baskılardan doğru çıkabilmek de maçın anahtar kavramı olacak.

    kısaca icardi'nin son dakika golü ve rakibin cezalıları çok şeyi lehimize değiştirdi. oradan da istediğimizi alacağımıza inancım tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın