• 43
    fenerbahçe'den daha çok fenerbahçeli olan rizespor moral olsun diye 5-6 bile yiyebilir. sevgili dostlar fb'nin şubat ayında puan kaybetme ihtimali yok. totem yapmıyorum.

    bu maç ile birlikte sırayla rize, kasımpaşa ve hatay ile oynayacak fb'nin 9 puanı ceptedir. rize'nin, kasımpaşa'nın fb karşısındaki dehşet istatistiklerine açın bakın. hatayspor kümede kalma derdinde olduğu için bir ihtimal diyeceğim ama fb karşısında yeni taktikler deneyen volkan demirel faktörü var.

    (bkz: #3818989) haftalar önce şurada tahminimi paylaşmıştım. gerçek rakiplerle oynayınca maskesi düşüyor. samsunspor'a karşı puan kaybederken ankaragücü ve antalyaspor'u zar zor geçtiler. hakkını verelim şüphe ettiğim alanyaspor fatih tekke faktörüyle puan koparırken başakşehir de son dakika penaltı golüyle kaybetti.

    rizespor son galibiyetini okan buruk önderliğinde 30 eylül 2018 çaykur rizespor fenerbahçe maçıyla almış. daha sonra 8 lig 1 kupa olmak üzere 9 maçın tamamını kaybetmiş.

    kasımpaşa son galibiyetini pandemi arası sonrası 7. sıradaki fb'ye karşı 21 haziran 2020 kasımpaşa fenerbahçe maçı ile kazanmış. daha sonra 7 lig 2 kupa olmak 9 maçın tamamını kaybetmiş.

    bize aslan kesilen hatayspor ise 6 lig maçında 5 mağlubiyet 1 beraberlik almış.

    böyle yazıyoruz diye burayı antu ile kıyaslamaya kalkan iyilik meleği yazarlarımız olsa da maalesef gerçek budur. umarım ligimizde şu malum takımların yerini bir an önce dişli, güçlü, gerçek futbol kulüpleri alır.

    mart ayına kadar bunlara zorluk çıkarmazlar. bunların tiyatrolarını izleyeceğinize gidin işinize, gücünüze, ailenize, sevdiklerinize, hobilerinize vakit ayırın. sonra canınız sıkılır. benden uyarması. biz kendi işimize bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın