resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10084
    cesur teknik direktör. muslera kafasıyla o topu kurtarmasa 2-2 de iyi skor, neden sürekli hücumcu soktun diye eleştirilecekti. eleştirmek ne kelime, haddini bildirecekti bir kısım taraftar. halbuki temelden yanlış veya temelden doğru olan kararlar olabileceği gibi hayatta gri kararlar da vardır. bunu da ancak cesurlar uygulayabilir. o pozisyondan 2 dakika sonra galatasaray 3-2 öne geçti. ne değişti peki? çok şey. ikinci maçın planları değişti, moral motivasyon arttı, takıma ve taraftara da bir mesaj verdin. o da galatasaray her zaman kazanmaya oynar diye. *

    bunun dışında hoca pek bahane de sevmiyor. çok becerikli bir adam olduğundan taşın da suyunu sıkıyor. maalesef sadece kış transfer dönemi değil yaz transfer dönemi de kötü geçtiğinden hoca geçen sezonki oyuncularla devam ediyor. icardi hariç üç hücumcumuz kerem, mertens ve barış alper. halbuki zaha, ziyech ve tete olması gerekiyordu bu üçlünün. buradan anlayabiliriz bazı şeylerin ne kadar ters gittiğini. bugün berkan bile katkı veriyor, hem de sol bekte. çünkü hoca berkan'ı her zaman takımda istemişti. yunus'u, rashica'yı da kaybetmek istemezdi. elinde bir dubois olsun isterdi. gönderdiğimiz adamlara bile muhtaç olduk.

    ama dediğim gibi hoca bahane sevmiyor. her zaman işine bakıyor. sahaya 11 kişi çıktığım sürece eksiğim yok diye düşünüyor. elimde hala çok iyi oyuncular var diye düşünüyor. bu pozitif yaklaşım hocayı başarılı kılıyor. allah daha da başarılı kılsın. 24-25 yaz transfer döneminde hocanın istediklerini yapın galatasaray yönetimi. lütfen daha planlı, programlı, bahanelere sığınmadan, popülist taraftara oynamadan. okan hoca bütün bunları hak ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın