resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3688
    açıkçası ben çıkıp açıklamasını istiyorum bazı şeyleri.

    -serge aurier hangi sağlık raporuna bakılarak alındı?
    -geçen sene üç kulvarda kafaya oynamasına rağmen napoli'de sene boyunca sadece 12 kez ilk 11'de başlayan* ve toplam 1287 dakika süre bulan tanguy ndombele hangi scout raporuna göre alındı ve 3.1 milyon euro maaş bağlandı?
    -eski açık programı başta olmak üzere kulübe yakın birçok isim tete hakkında scoutların olumsuz rapor verdiğini söylüyor. şubat ayının ortası itibarıyla pek de haksız sayılmazlar. bu transfere neden 6 milyon euroluk paket gömüldü ve tek amaç fenerbahçe'ye çalım atmak mıydı?
    -geçen sene 1000 dakika bile süre bulamayan hakim ziyech'e neden 3.5 milyon euroluk maaş bağlandı? neden transfer edildi değil, denenmesi makul bir oyuncu ama neden kulübün en çok para alan ikinci oyuncusu oldu?
    -fırsat transferi diye gördüğünüz transferlerin her birine en az 3 milyon euro maaş bağlamanın tam olarak nesi "fırsat" oluyor?

    bakın artık yapılmayanları geçtim, yapılanların bile bir açıklaması yok.

    bu ara transferde bütçe açılmadığı sözleri doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama sen parayı çöpe atar gibi maaş dağıtırsan tabii ki yönetim bütçe açmaz. en çok eleştirdiğim zaha transferini bile bir yerde kendi mantığımda aklayabiliyorum ama yapılan diğer hamlelerin hiçbirinin bir izahı yok. hala daha bu mantıksızlığa binbir taklayla kılıf uydurulması biatçılığın rezil bir örneği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın