resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10152
    iyi ki galatasaray’lı, iyi ki galatasaray’ın başında. teminat terim’di, teminat buruk olmuş durumda. bu işi de kendisine bir türlü destek olamayan bir yönetimle yapıyor. o yönetimin içerisinde de erden timur var. ortada toplu bir başarısızlık var, hemde çok büyük bir başarısızlık var. sizin elinizde okan buruk varken ona böyle bir kadro bırakamazsınız, onun elinden oyuncu alıp da onu böyle başıboş da bırakamazsınız. skandal bir yaz transfer sezonu, üstüne devre arasında boey’in yollanıp yerine sakat oyuncunun 4 aylık süreyle alınabilmesi gibi argo olacak ancak kabız hamleler yapabilmek de bence bir başarıdır.

    rakip mert müldür’e yetersiz diyor mesela ama rakibin başkanı hocasına 2 tane sağ bek bırakabiliyor. sağ beki geçtim her pozisyonu yedekleyecek bir takım bırakıyor hocasına. bu takımın stoper pozisyonu dışında her mevkisinde eksik var. gerek nitelik gerekse de nicelik olarak. bunu yapabilmek ve bu durumu hocaya sunabilmek tek kelimeyle ayıp bir şey. 4 transfer dönemi geçti, 2 tanesi çok başarılı 2 tanesi ise çok başarısızdır. ortada böyle bir gerçeklik varken bize bunları yaşatan yönetime ve o yönetimin içerisinde bulunan erden timur’a aşırı sevgi gösterisinde bulunmayı anlayamıyorum ben. transfer etme işini beceremeyen insanlar o görevi yapmamalı. bunu da 1 dönem üzerinden değil 2 dönem üzerinden değerlendiriyoruz.

    okan hoca net sözleşme uzatmalı ama sözleşmesinin yeni döneminde de ona oyuncu verecek, hem nitelik hem de nicelik olarak, bir yönetimle çalışmalı. erden timur o yönetimde olabilir, galatasaray’a artı değer katan birisi kendisi. ancak kesinlikle ama kesinlikle transfer etme içerisinde yer almamalı kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın