resim
Serge Alain Stephane Aurier
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:31
Boy:1.76
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 425
    sene sonunda da barış'ı elden çıkarıp kasayı doldurduk diye seviniriz. kasanın dibi delik, üç beş sızıyor sağa sola. bu yıl gerçekten hatalı transferler artık yordu.

    oyuncu almış olmak için transfer yapmak zorunda değiliz. elimizdeki bütçe ile uygun profilde bir isimle anlaşamadık dersin. gidip ona buna 3'er milyon euro saçınca n'oldu? eyüp aydın'a, gökdeniz'e, ali turap'a sene başından itibaren şans versek daha mı kötü olacaktı?

    imza parasını da üç sezona böldüğümüzde zaha'ya 5, imza parasını da dört sezona böldüğümzde tete'ye 3.6 milyon euro, ndombele'ye 3.1 milyon euro, ziyech'e 3.5 milyon euro, angelino'nun yıllık maliyeti ise kiralama bedeli ile beraber 3.8 milyon euro. bu sezon, bu isimlerden ne kadar katkı aldığımız ortada. 2 milyon euro da kiralama bedeli ve oyuncu ödemesi olarak vinicius ve aurier için çıktı kasadan.

    sezon bitti. biz halen bunca isimden katkı almayı umuyoruz. gerçi artık ummuyoruz. 20 milyon euro'yu çöpe atmayı kabullenemedik, ama işin özü bu. çöpe attığımız parayı da elimizdeki en değerli parçayı satarak telafi ettik işte. zaha ile tete bugün cüzi bir bonservis bırakarak ayrılmayı kabul etse çoğunluk uzun süreli ve yüklü sözleşmelerinden kurtulduk diye sevinecektir, en başta da yönetim.

    daha halen karavana transfer yapılması, plansız programsız hareketler bu yıl için artık sıktı.oyuncunun artık geçmişine bakmayı bırakıp geleceğine odaklanmayı öğreniriz dedik. ndombele gibi hacimsel olarak da unutulması namümkün ibretlik bir ders aldık dedik. ancak aynı tas aynı hamam bizim cephede bazı işler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın