resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3370
    yeni bir transfer olsaydı eleştirilerden sol framede 60 sayısını görecekken berkan diye övülen futbolcu. berbat bir futbolcudur. isterse kolunu bacağını bıraksın sahaya realite budur. ve sol bekte oynadığı her maçta gücümüzü zayıflatacaktır. aşırı hantaldır, tekniği yok hükmündedir. oyun görüşü sıfıra yakındır. enerjisi dışında hiçbir alanda ortalama bile değildir.

    15 şubat 2024 galatasaray sparta prag maçında da vasat değil kötü oynamıştır. marifet rakip futbolcunun peşinden koşmaksa, topları dikmekse, koşmaksa berkan’dan iyisi yok tabi. fakat eğer bu takımın adı galatasaray ise, ismi ne olursa olsun herhangi bir ligde şampiyonluğu hedefliyorsa bir takım hele ki avrupa kupalarında mücadele ediyorsa ilk 11’e girmemeli. genoa’da forma bulamayıp 6 ayda postalanan bir futbolcu galatasaray’da ilk 11’e çıkmamalı.

    bugün bütün gollerde yetersiz kaldı. yüzde yüz hatalı değildi. arkadaşları da suçluydu. fakat yine de hatalı olduğu gerçeği değişmiyor. bir futbolcu senelerdir berbat oynuyor diye galatasaray’ın bir futbolcudan beklentisi düşmüyor. biz değerlendirmemizi kişisel yapamayız ismi berkan diye kötü futbolu alkışlayamayız. berkan’a bir garezim yok. forma şansı veriliyor ve elinden geleni yapıyor. berkan laubali oynamıyor. fakat yetersiz. suç kendinde değil teknik heyette.
App Store'dan indirin Google Play'den alın