resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8464
    kendi yaşında ve mevkisinde en yetenekli türk futbolcu an itibariyle. son maçlarında saç baş yoldurmasına rağmen hakkında iki kelam laf etmek gerekiyor. kendisi çevre kontrolü olmayan bir oyuncu bu yüzden 10 numarada mertens'den aldığımız katkıyı kendisinden alamıyoruz. kanatta oynadığında deliciliği yüksek, bitirici pas konusunda son haftalarda geriye gitmesi hariç bir sıkıntısı bulunmuyor. ceza sahası içinde vuruşları yetersiz. yine kanat pozisyonunda oynadığında defansa yardım etmesi takım oyunculuğunun altında. önünde boş bir alanla koşu mesafesi yakaladığında çok etkili. ancak galatasaray bu boşlukları fazla bulamıyor oynadığı oyun itibariyle.
    kısa özetle artı ve eksilerine değindik şimdi gelelim çetrefilli konulara.

    kerem aktürkoğlu, galatasaray'ın ikinci kaptanı. öncelikle bunu anlamalı herkes ve kendisi. kerem güzel oyununu oynadıkça, gollere katkısı arttıkça taraftar susacak. bu gözler galatasaray'dan ayrılmadan önceki prime arda turan'ın yuhlandığını gördü.
    kerem bu sene galatasaray'ın oynadığı dominant futbolla çok gol pozisyonuna girdi önemli bir çoğunu değerlendiremediği halde sezon istatistikleri gayet olumlu. tepki almasının nedeni önemli maçlarda çok basit goller kaçırmasının üstüne 6 maçlık şampiyonlar ligi fikstürü ve devamında ligimizde oynanan maçlarda skoru rahat alıp maçı rölantiye çevirme şansımızı kendisi ayağından kaybetmemiz genel olarak.
    galatasaray çok pozisyona girdikçe kerem aktüroğlu'da gollere katkı vermeye gollerini atmaya devam edecek. kerem'in galatasaray oyununda önemli bir yeri var özellikle ligde. artık kerem aktürkoğlu 2-3 oyuncuyla marke ediliyor maçlarda. bu kerem'in kendi oyununu olumsuz etkilediği gibi takım arkadaşlarına da bazı pozisyonlarda kolaylık sağlıyor. bazen zorlamamak, basit oynayıp pas istasyonu yapmak ona iyi gelecek yaralarını saracak. sürekli golü düşündüğünden ve çevre kontrolü kendisinin yeteneğinde bir futbolcuya göre yetersiz olduğundan kaybettiği toplardan rakipler atak çıkartmaya çalışıyor. bu süreci sadece çalışarak, eksik görülen noktalarda ağır antrenmanlarla atlatacaktır. tekrar yüzünü mutlu göreceğiz kendisinin.

    mental olarak yardım alıyordur muhtemelen.bu süreci en kısa sürede atlatacak ona inancımız ve güvenimiz tam taraftar olarak. bir de türkiye'de sürekli eleştirilecek bir şey bulunur. bazen sadece işini yapıp kulaklarını tıkamak bütün sesleri bir süre sonra susturuyor. bu ülkede en çok yaşanan şeylerden biri bu. bazı şeyleri çok takma kafana kaptan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın