• 128
    prag gayet iyi bir takım. liglerinde son şampiyon durumundalar ve şu anda da liderler. 25.5 yaş ortalamaları var yani genç ve dinamik bir kadroyla karşılaşacağız. toplam kadro değerleri bizim neredeyse dörtte birimiz ancak bunun çok da bir şey ifade etmediğini kopenhag maçlarında gördük. son dönemde iyi kötü bir ritim yakalamış durumdayız ancak sağ ve sol bek olmayışı oyunumuzu ciddi etkiliyor. sol tarafta berkan bek orijinli olmadığı için aksıyor, sağ tarafta aurier oynayacak olsa bile tam olarak verim almamız zor, hem takıma geç katıldı, hem de gelir gelmez böyle önemli bir macta sahaya atılması ters tepebilir. oynadığımız baskın oyununun en temel parçalarından birisi belki de en temel parçası net şekilde boey'di. hızlı hücumları engellemesi, rakiplerine istisnasız üstünlük kurması, ileriye verdiği destek, tek başına rakibin bir kanadını tamamen felç etmesi bizim elimizi inanılmaz rahatlatıyordu. bundan mahrum kalmamız maalesef bizi zorluyor ve prag maçında daha da çok zorlayacak.

    tribün en büyük avantajımız, prag hocasının "baskıdan etkilenmemeleri gerekiyor, bu yüzden profesyonel futbolcu oldular" demesi aslinda oyuncularının baskıdan etkileneceklerinin hatta şimdiden etkilenmeye başladıklarının ispatı durumunda. bunu lehimize çevirmeyi bilmeliyiz. bayern maclarinda olduğu gibi boğucu bir tribün ve erken gelecek goller bizi bu turdan ayıklar. ancak gol gecikirse ve tribün etkili olamazsa bu defa o baskıdan biz etkilenmeye başlarız.

    birçok arkadaşımızın nasılsa yeneriz havasında olduğunu görüyorum ancak prag hiç de öyle kolay teslim olacak bir takım değil şimdiden söyleyeyim. umarım düşündüğümün tersi çıkar ve rahat, farklı bir galibiyet alıp ikinci maça avantajlı çıkarız.

    bu maçtan alacağımız sonuç hafta sonu rezalet bir zeminde oynanacak ankaragücü maçını da etkileyecek. rahat bir galibiyet sonraki prag maçını düşünmeden ankaragücü karşısına cikmamiza ve muhtemelen galip ayrilmamiza yol açar. beraberlik ya da mağlubiyet durumunda akıllar prag maçında olacağı için ankaragücü deplasmanı da çileye dönüşebilir. tüm bunlardan dolayı kritik öneme sahip bir maça çıkacağız. vurdugumuz gol olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın